Direktlänk till inlägg 20 november 2012
8 bitar
175 g smör
250 g mörk choklad
3 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dubbeljapp
Gör så här:
1. Smält smör och chokladen i bitar i en kastrull på svag värme under omrörning.
2. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner chokladblandningen och mjöl i ägg- och sockersmeten. Häll smeten i en form med löstagbar botten som är ca 24 cm i diameter.
3. Hacka jappen grovt och strö över. Baka i 30 minuter och låt kallna. Garnera ev med hallon och servera med grädde.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | 17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|